top of page

WIE zijn wij?

ANN & MARC

Zangduo Ann & Marc is er voor iedereen die op zoek is naar een muzikaal intermezzo tijdens een gebeurtenis. Wij verzorgen een optreden tijdens een huwelijk, diner, high tea, verjaardag of receptie. Daarnaast kunnen wij ook een uitvaart of herdenkingsdienst muzikaal ondersteunen. Ook hebben wij passend repertoire voor een huiskamerconcert, wellicht een mooie verrassing voor een ander of jezelf!

  Ann '81 

Zingen en muziek zit mij in de genen. Ik heb deze genen van mijn ouders meegekregen. En ik vind het heerlijk! Mijn moeder vertelde mij dat ik als meisje van vier achter op de fiets al stukken uit de mis van Mozart zong.

 

Als kleine meid van zes ging ik naar het plaatselijke kinderkoor, voor mij elke week een uitje op zich…heerlijk vond ik het! Daarna verschillende koren en muziekprojecten. Daarnaast heb ik een paar jaar zangles gvolgd. 

Op dit moment volg ik privé zangles bij Michiel Rozendal

 

Ik moet geraakt worden door de melodie of tekst en ben verkocht!

Een machtig mooi gevoel! Zingen een uiting van emoties…door te zingen uit ik mij, een veilige plek voor mijn gevoelsleven.

 

ANN & MARC

Samen zingen vanaf jongs af aan…

Samen deze grote passie delen…

Samen met onze zang mensen raken en ontroeren…! 

 

Van kinds af aan stroomt er muziek en zingen door mijn aderen. Als jongetje van drie luisterde ik met een grote koptelefoon naar de grammofoonplaten van mijn ouders.

 

Vanaf mijn zesde heb ik in verschillende koren gezongen. In de afgelopen jaren speelde ik mee in verschillende theaterklassen en heb ik verschillende workshops gevolgd. Ik word regelmatig gevraagd voor muzikale projecten zoals Kamerkoor Nieuwe Vaart en Spring Awakening. Momenteel volg ik zangles bij Michiel Rozendal.

 

ANN & MARC

Ons wordt vaak gezegd dat onze stemmen zo mooi bij elkaar kleuren. Volgens mij is het onze kracht om nummers uit te kiezen waarmee wij ons verhaal vertellen. Het geeft mij een bijzonder gevoel als wij met muziek mensen kunnen inspireren, raken en ontroeren. Dit willen wij met ons zangduo bereiken!.

 

 MARC '83 

bottom of page