top of page

NIEUWS

RECENSIES

De sopraanstem van Ann wordt prachtig gesteund door de tenorstem van Marc. Ze zingen met liefde en zeer veel gevoel en dat dragen ze ook over. Een schitterende aanvulling op onze dag. Dank jullie wel!

-Wim & Marjolein, november 2012

 

-

Ik heb zeer dierbare herinneringen aan het optreden van ANN & MARC. 

Mijn gasten waren erg onder de indruk van het mooie optreden van ANN & MARC. Het lied "Mag Ik Dan Bij Jou" wordt eigenlijk mooier door jullie gezongen dan Claudia de Breij. Het lied “Calm After The Storm” van The Common Linnets was indrukwekkend.

   -Toos, augustus 2014

 

Het duo ANN & MARC hebben voor de bewoners van Woonzorgcentrum Maria Dommer opgetreden. Het repertoire is breed met veel bekende liedjes zoals “Droomland”, “Het Dorp”, “Het Kleine Café  Aan De Haven” en ook het prachtige lied van Claudia de Breij "Mag Ik Dan Bij Jou". De bewoners hebben er erg van genoten en daarom heeft het activiteitenteam ze weer gevraagd heeft om tijdens de kerstdiners te komen zingen.

Zeer de moeite waard!

-Kitty, augustus 2014

 

 

Wij gaven een  feest, waarbij

ANN & MARC twee muzikale intermezzo's heeft verzorgd.

Wij waren helemaal vrij in de keus van de liedjes. 

Het is een mooie mix geworden, waarbij de heldere stem van Ann en de wat donkerder stem van Marc ons en onze gasten aangenaam wisten te verrassen. Wij waren heel blij met hun inbreng en raden het anderen zeker aan om hen hun feest of andere gelegenheid te laten opluisteren door ANN & MARC.

-Han & Anita, september 2015

bottom of page